6/25/2013

Spello 〜the best focaccia〜


Antipasto
前菜

Focaccia
フォカッチャ
Spahetti Bolognese
仔牛のボロネーゼ

Sea Bream Poêlé with Balsamico sauce
真鯛のポワレ・バルサミコソース

Pannacotta
パンナコッタ


Visited Italian restaurant for lunch.
Their home-made focaccia was sooo good. The texture was deliciously chewy, and couldn't stop eating.
I hope they sell them to go someday!!

Of course, the other dishes were good, too. Especially, I enjoyed antipasto which was quite hearty.

The course was big, but thanks to the sour taste of balsamico sauce, I ate it up instantly to the end.


Spello
Osaka, JAPAN
http://www.spello.jp/index.htm



日曜のランチはイタリアンに。
ここの自家製フォカッチャが絶品だった。
トマトとじゃがいものフォカッチャの2種類をいただいた。
モチモチ、ホクホク?なんとも言えない生地が止まらないおいしさ。
持ち帰り用に販売してほしいくらい!

もちろん、料理自体もおいしかった。
特に前菜がボリュームたっぷりで、いろんなものを少しずつ食べられるのが楽しい。
最後の真鯛のポワレが、バルサミコソースの酸味でさっぱりとしていて、お腹がいっぱいでもペロリといけた。


Spello
大阪市中央区南船場1-4-19
ODESSA SOUTH SENBA 1F
http://www.spello.jp/index.htm


Asamin

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