Antipasto
前菜
Focaccia
フォカッチャ
Spahetti Bolognese
仔牛のボロネーゼ
Sea Bream Poêlé with Balsamico sauce
真鯛のポワレ・バルサミコソース
Pannacotta
パンナコッタ
Visited Italian restaurant for lunch.
Their home-made focaccia was sooo good. The texture was deliciously chewy, and couldn't stop eating.
I hope they sell them to go someday!!
Of course, the other dishes were good, too. Especially, I enjoyed antipasto which was quite hearty.
The course was big, but thanks to the sour taste of balsamico sauce, I ate it up instantly to the end.
Spello
Osaka, JAPAN
http://www.spello.jp/index.htm
日曜のランチはイタリアンに。
ここの自家製フォカッチャが絶品だった。
トマトとじゃがいものフォカッチャの2種類をいただいた。
モチモチ、ホクホク?なんとも言えない生地が止まらないおいしさ。
持ち帰り用に販売してほしいくらい!
もちろん、料理自体もおいしかった。
特に前菜がボリュームたっぷりで、いろんなものを少しずつ食べられるのが楽しい。
最後の真鯛のポワレが、バルサミコソースの酸味でさっぱりとしていて、お腹がいっぱいでもペロリといけた。
Spello
大阪市中央区南船場1-4-19
ODESSA SOUTH SENBA 1F
http://www.spello.jp/index.htm
Asamin
No comments:
Post a Comment