Found a good Italian restaurant in Osaka!
So many spring stuffs, and couldn't decide which I should have.
Especially I liked Tagliata of horse meat (the above photo). It doesn't have smell at all. Juicy and soft. With thin-sliced parmigiano and sweet balsamic sauce... sooo good...!!
春の食材を使った料理が満載で、どれにしようか迷いに迷ってしまうくらい。
注文したなかでも特においしかったのが、馬肉のタリアータ(上の写真)。
臭みが全くなく、旨味があって、柔らかい。薄く削られたパルミジャーノと、甘めのバルサミコソースを絡めて食べると、、、うーん、たまらないぃぃ。。。
As an antipasto, we ordered a dish of firefly squids. I've been waiting spring for this! (forgot to take a photo...)
前菜にはホタルイカを。
ホタルイカは春の楽しみのひとつ!
(写真撮るの忘れた。。。)
Pasta with broad beans n Japanese spanish mackerel, clam sauce.
This pasta is flat, chewy and smooth _easy to catch clam sauce.
アサリのソースでからめた、空豆と鰆のパスタを堪能。
このパスタは餃子の皮ほどのサイズに広げた平べったい生地で、ツルツル、モチモチの食感。ソースがよく絡まる。
Satisfied with every dish and that made me think to come back again for sure.
どのお料理も大満足、必ずまた来たいと思ったお店でした。
Tavernetta da Kitayama
4-3-12, Kitakyuhouji-cho, Chuou-ku, Osaka
TEL: 06-6251-3376
タヴェルネッタ・ダ・キタヤマ
大阪市中央区北久宝寺町4-3-12 小原第五ビル 1F
TEL: 06-6251-3376
Asamin
2 comments:
Very appetizing! Thanks for sharing. :)
-Ivy
Thank you for your comment (*^^*)
Post a Comment