Apple tarte wiz soy beans cream, No milk, no eggs, no butter but so tasty.
I made it using recipe of Yuko Shirasaki who is a famous macrobiotic cooking expert.
Her recipe is very easy to cook so I can try many kind of sweets with no hesitation .
リンゴのタルト。見た目に反して簡単に作れてびっくり。
クリームは豆乳で、生クリームも卵も不使用なのにもっちり濃厚だし、タルトの生地もサクサクで塩気もあって香ばしい。
Brownie wiz Fig. It's aslo made by vegan recipe.
Though I didn't use milk or butter, its taste is so rich and moist.
I cannot stop eating !
いちじくのブラウニー。絹豆腐を使うレシピ。
豆腐なのにこんなにしっとり濃厚に仕上がるなんて不思議・・・!
濃いのに後味がいいから、いくらでも食べられるのが恐ろしい。
This is a recipe book ”Kantan Okashi” by Yuko Shirasaki.
I hope it will be published in English!
レシピは全部この本から。
「かんたんお菓子」 白崎裕子
基本の材料をそろえてしまえば何種類も作れるし、まぜて焼くだけ、何より美味しいから本当にオススメ!
Micoco
No comments:
Post a Comment