2/24/2014

「かんたんお菓子」白崎レシピでマクロビスイーツ~Macrobiotic Sweets by Shirasaki Recipe~






Apple tarte wiz soy beans cream, No milk, no eggs, no butter but so tasty.

I made it using recipe of Yuko Shirasaki who is a famous macrobiotic cooking expert.

Her recipe is very easy to cook so I can try many kind of sweets with no hesitation .



リンゴのタルト。見た目に反して簡単に作れてびっくり。

クリームは豆乳で、生クリームも卵も不使用なのにもっちり濃厚だし、タルトの生地もサクサクで塩気もあって香ばしい。










Brownie wiz Fig. It's aslo made by vegan recipe.

Though I didn't use milk or butter, its taste is so rich and moist.

I cannot stop eating ! 




いちじくのブラウニー。絹豆腐を使うレシピ。

豆腐なのにこんなにしっとり濃厚に仕上がるなんて不思議・・・! 

濃いのに後味がいいから、いくらでも食べられるのが恐ろしい。









This is a recipe book ”Kantan Okashi” by Yuko Shirasaki.

I hope it will be published in English!



レシピは全部この本から。

「かんたんお菓子」 白崎裕子

基本の材料をそろえてしまえば何種類も作れるし、まぜて焼くだけ、何より美味しいから本当にオススメ!



Micoco

No comments: